Værdier, leveregler og CSR

Vi er en værdibaseret virksomhed. Her kan du læse mere om vores værdier, leveregler og CSR-politik.

Værdier og leveregler

I Kundehus stræber vi altid mod at blive bedre til vores arbejde, mod at yde den bedste kundeservice og mod at være en god arbejdsplads for alle. Vi er en værdibaseret virksomhed, og det skal være tydeligt i den service, vi leverer.

Værdier

I Kundehus har vi et værdisæt og fire leveregler. Værdierne og levereglerne guider alle ansatte ved Kundehus, og vi bruger dem aktivt i hverdagen.

HandlekraftigeVi sætter handling bag ordene. Vi finder i samarbejde de rigtig løsninger og vi sikrer at opgaven bliver løst til tiden.

OrdentligeVi siger tingene som de er, og vi hjælper hinanden hvor vi kan. Vi er bevidste om bæredygtighed og tager vores ansvar alvorligt.

NytænkendeVi har nysgerrighed, mod og vilje til at gå nye veje. Vi lader os ikke begrænse og vi løser komplekse problemstillinger på nye måder.

KompetenteVi er professionelle med en passion for kvalitet. Vi besidder den krævede viden og de færdigheder, der gør os i stand til at levere et godt stykke arbejde.

NærværendeVi leverer tryghed gennem engagement, og vi samarbejder for at skabe værdi. Vi lytter aktivt og har oprigtig interesse i dig.

LønsommeVi driver en sund forretning til gavn for alle. Vi er her også i morgen, og det skaber forudsætning for et langt og godt samarbejde.

Leveregler

For at gøre værdierne mere brugervenlige og nemmere at relatere til, har vi ud fra værdierne skabt fire leveregler.

  • Vi flytter os!
  • Vi kan mærkes!
  • Vi står sammen!
  • Vi gør tingene ordentligt!

Værdierne og levereglerne kendetegner vores måde at arbejde på. Vil du være med? Se hvordan du bliver en del af holdet, her.

CSR

Arbejdsmiljø, rummelighed og ansvar er tre ord, der beskriver vores CSR-indsats meget godt. Det har altid været naturligt for os at sætte rummelighed og arbejdsmiljø på dagsordenen, fordi vi synes, at det er vigtigt at skabe en god arbejdsplads for vores medarbejdere. Samtidig arbejder vi aktivt med at skabe plads til alle, da vi mener at forskellighed skaber rum til tanke og udvikling.

Vi ønsker at yde et samfundsmæssigt ansvar ved at tilbyde skånepladser til de, der har behov for det. For os er det tage ansvar nemlig ikke en forpligtelse – det er en selvfølge. Det gælder både over for mennesker og miljøet. Vi tror på, at selv en lille indsats for vores side kan gøre en forskel for andre og for miljøet.

Du kan læse mere om hele HAE-Koncernens CSR-indsats i vores CSR-rapport.

Lad os tage en snak om, hvad vi kan gøre for dig!